perjantaina, huhtikuuta 28, 2023

Uusi jäähalli

 https://yle.fi/a/74-20029161

Tällaiset hankkeet ovat siitä hyviä, että pakko kelata, miten paljon oikeasti on ryhdikkyyttä, ja sen tavoitetta tehdä näin mittavia rakennelmia.

Järjestystä on siten mahdollista luoda, ja jos aitoja edellytyksiä uupuu, hanke jää rikkomiseksi, ja rakennusponnistelun osuus ja menetykset miinukseksi.

Toinen on se, miten isolla riskillä näitä tarvitsee tehdä. Jos ei kevytpohjaisesti oikein ota onnistuakseen pitempiaikaiset tavoitteet... kannattaako edes yrittää.

Eiköhän tasapainoisin toimintakulttuuri tule jotenkin muuten kuin turhan pakonomaisesti rutistaen.

Venäjä ei ole ainoa, joka on tehnyt mittavia epäonnistumisia rakenteluissa. Epäonnistuminen (kielteinen seuraumuspuoli) on oletuksellista, kun puhutaan suursovelluksista.

Koskee yleisesti ihmisten hankkeita, kun tapana on aina elää jollain suureellisella paikalla. Osa on sellaista matkimista, johon ei oikeasti pienenä ole sitä varaa, joka julkisesti asettuu tavoitteenarvoiseksi.

Perussuomalaisten arvojen ja sijaintimme antamien mahdollisuuksien arvostuksen ottaminen itsestäänselvänä, on hyvä esimerkki tästä.

Venäjä on ollut jotain suureellista. Samaa voi olla myös se jenkismi. Kepusiirtyilemiset paljoa auta, jos ei edes sodan hetki, ja selviytymistilanne.

Tavan kansan ja tavan kansakunnan tulisi enemmänkin viestiä sitä, mikä on tolkukasta, koska jos eivät sitä tee... kuka sitten.

Ennustaja/ennakoija kun voi myös olla, eräs skenaario on lööppitoiminnallisuus, mutta kattavampivetoisena kuin mitä keltainen lehdistö tätä tilaa edustanut.

Isot trendit hyvä tietää, vaikka näille ei voisi mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neuroerilaisista

Aika suosittu aihe, tämä neuroerilaisuus. Mitä ajatellaan parhaillaan, tästä tiedä. Tyypittelyä on: autismi, ADHD, HSP,... Jokin aika sitten...